BROJE SE DANI DO KONCERTA

Ceca: Laž je da mi prijete bombama, da se bojim, ne bih pjevala u Sarajevu!

Zabava19.08.14, 08:02h

Ceca: Laž je da mi prijete bombama, da se bojim, ne bih pjevala u Sarajevu!
- Što se tiče priča o navodno velikom broju obezbjeđenja na koncertu, samo ću reći da će to biti koncert kao i svi drugi sa ništa manje, ili više obezbjeđenja - kaže pjevačica

Pjevačica Ceca Ražnatović će30. avgusta održati koncert u Istočnom Sarajevu. Iako se u bosanskim, ali i nekim srpskim medijima proširila vijest da srpskoj turblo folk divi prijete bombama, te da je njoj i njenoj djeci ugrožena bezbednost, Ceca odlučno demantuje takve priče.

 

- Znate kako, sve su to obične izmišljotine. Niko nije prijetio bombama. To što sam pročitala da je mojoj djeci ugrožena bezbjednost, to tek nije tačno. Nikada se nisam bavila politikom, već isključivo muzikom i pjevanjem. Ko želi da dođe na moj koncert, doći će. Što se tiče priča o navodno velikom broju obezbjeđenja na koncertu, samo ću reći da će to biti koncert kao i svi drugi sa ništa manje, ili više obezbjeđenja – izjavila je Ceca koja dodaje sljedeće:

 

- Da se plašim za svoju, ili za bezbjednost svoje dece, nikada ne bih organizovala koncert – zaključuje pjevačica.

 

Podsjećanja radi, Istočno Sarajevo je već počelo da se priprema za koncert i to svakodnevno puštajući Cecine najveće hitove.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook