RADIKALAN ČIN U POPULARNOM ODMARALIŠTU

Šok u Makarskoj: Djevojkama iz Sarajeva zabranjeno čitanje knjiga na plaži!

Zabava31.07.14, 15:14h

Šok u Makarskoj: Djevojkama iz Sarajeva zabranjeno čitanje knjiga na plaži!
Dvije djevojke iz Sarajeva požalile su se redakciji portala SATIRAnje.com da im je na plaži u Makarskoj zabranjeno čitanje knjiga

 

S obzirom da je ovoga ljeta veliki broj fotografija objavljen sa plaže na kojima djevojke čitaju, vlasti u popularnom hrvatskom odmaralištu odlučile su se na radikalan čin. Zabranile su čitanje knjiga na plaži kako bi smanjile broj istih na društvenim mrežama.
 


Inače, svaka fotografija koje su Bosanke i Hercegovke objavile na svojim Facebook profilima, a na kojima su čitale knjige, dobila je mnogo manje lajkova nego druge fotografije.


Pojedine su dobile i negativne komentare od svojih prijatelja, te je na Facebooku pokrenuta grupa: “STOP objavi fotografija plaže i knjige”. Grupa je za veoma kratko vrijeme dobila veliki broj članova, a SATIRAnje.com portal neslužbeno saznaje da je kretator pomenute grupe jedan mladić iz Novog Travnika.


U grupi se veliki broj djevojaka i žena iz Bosne i Hercegovine izjasnio kako neće više objavljivati pomenute slike, jer time izazivaju gnjev kod svojih Facebook prijatelja.


(Tekst objavljen na satiričnom bh. portalu satiranje.com i molimo da ga kao takvog i konzumirate!) 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook