JAVNA RASPRAVA ZA BUDUĆNOST I OBNOVU BIH

SBB-ov forum 'Euroatlantske i regionalne integracije' u Tuzli

Front09.07.14, 15:12h

SBB-ov forum 'Euroatlantske i regionalne integracije' u Tuzli
Održavanje ovog događaja, predviđeno je za sutra, 10. jula. 2014. godine u Kongresnoj sali Hotela Tuzla, sa početkom u 17.00 sati

 

 

Poslije uspješno održanog foruma u Sarajevu „Euroatlantske i regionalne integracije“, SBB u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI), nastavlja s organizacijom foruma o ovoj temi.


Održavanje ovog događaja, predviđeno je za sutra, 10. jula. 2014. godine u Kongresnoj sali Hotela Tuzla, sa početkom u 17.00 sati.


Moderatori foruma bit će član predsjedništva SBB-a Adnan Terzić te zastupnica SBB-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Ismeta Dervoz.


SBB nastavlja sa održavanjem tematskih foruma sa građanima, nevladinim sektorom, privrednom, ekspertskom i akademskom zajednicom, sa ciljem da konkretne prijedloge, mišljenja i iskustva uvrsti u svoje javne i praktične politike, koje će poslužiti kao osnov za predizborni program SBB-a, u svrhu budućeg razvoja i obnove BiH.


Događaj je otvoren za javnost i medije, koji se pozivaju da aktivno učestvuju i prenesu detalje diskusije u svojim programima i stranicama, saopšteno je iz Press centra SBB-a.

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook