ĆIRO BLAŽEVIĆ KOMENTARISAO POPIS

Džeko bi mogao biti prvi strijelac Svjetskog prvenstva, moram mu staviti tu hipoteku na leđa

Arhiva06.05.14, 11:53h

On je sve dobro analizirao, napravio je sve po svojoj savjesti, a u njegov moral niko nema pravo sumnjati. Što će mu više od dva napadača, danas opasnost za protivnički gol dolazi iz središnjice

Miroslav Ćiro Blažević novaSelektor BiH Safet Sušić prvi je objavio popis igrača za Svjetsko prvenstvo koje u lipnju počinje u Brazil, a javnost u BiH mu je zamjerila što je pozvao samo dva napadača. No, Ćiro Blažević ne sumnja u njegov odabir.

- On je sve dobro analizirao, napravio je sve po svojoj savjesti, a u njegov moral nitko nema pravo sumnjati. Što će mu više od dva napadača, danas opasnost za protivnički gol dolazi iz središnjice pa čak i iz trećeg plana, rekao je Ćiro za tuzlanski.ba.

Još jedna zamjerka njegovu izboru je što nema igrača iz domaće lige.

- Pa to je logično! Dok god živimo u bijedi i ekonomskoj krizi, jasno je da tu neće biti igrača za nacionalnu vrstu. Jer, čim neko pokaže talent, odmah se mora prodati da bismo mi ostali mogli preživjeti, dodao je Ćiro.

Edin Džeko bit će glavna uzdanica BiH na SP-u.

- On dominira u najjačem nogomet, on bi mogao biti kao Davor Šuker. Mogao bi biti prvi strijelac Svjetskog prvenstva. Moram mu staviti tu hipoteku na leđa da on dobije svijest da to može napraviti.

Podsjetimo, BiH na Svjetskom prvenstvu igra u skupini s Argentinom, Nigerijom i Iranom.

(Vecernji.hr, DEPOPORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook