VELIKO PROLJETNO ČIŠĆENJE

'Zvezde Granda' do jeseni ostaju na Pinku, ostale 'Grandove' emisije na Prvoj srpskoj televiziji?

Arhiva03.05.14, 10:20h

Kad su se Mitrović i Popović poslovno razišli, krenule su spekulacije da li će talent šou opstati do kraja sezone

Zvezde Granda

Nakon spekulacija u javnosti da će „Zvezde Granda“ doživeti istu sudbinu kao ostale emisije iz produkcije na čijem je čelu Saša Popović i da neće biti emitovane na Pinku, to se ipak neće obistiniti.

Slab rejting Granda

Otkako je Željko Mitrović počistio sve „Grandove“ formate s „ružičaste televizije“ i uveo svoje spektakularne šou-programe, kojima, kako kaže, želi da podigne standard zabave u Srbiji i regionu, mnogi su posumnjali u to da će se takmičenje mladih talenata zadržati, uprkos najavi da neće biti dirano do kraja ove sezone. A kakva će biti dalja sudbina, to ćemo vidjeti od septembra.

- Popović uporno traži televiziju s nacionalnom frekvencijom koja će „Grand šou“, „Grand paradu“, „Narod pita“ i „Zvezde Granda“ ubuduće emitovati na zemaljskim kanalima. On je na Grand kanalu pokrenuo još novih emisija, ali pošto se prikazuju na kablovskoj mreži, njihov udeo u gledanosti je zanemarljiv i ni blizu rejtinga kakav im omogućuje Pink sa svojom razvijenom mrežom i tehnologijom. Bilo je čak navoda da će i „Zvezde Granda“ morati po hitnom postupku da se sele, ali je Mitrović odlučio da ih ne dira - naglašava izvor Kurira blizak „Grand produkciji“.

Spas u Prvoj

Kao moguće utočište za Popovićeve emisije u koje polaže najviše nade pojavljuje se Prva srpska televizija, sa čijim je direktorom pred prvomajske praznike bio na dvosatnom razgovoru. Ni iz jedne ni iz druge kuće nisu se još oglasili i saopštili javnosti šta je dogovoreno na tom sastanku.

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook