VIDEO/ SNIMILA GA NADZORNA KAMERA

Muškarac nakon tuče uzeo bebu i bacio je nekoliko metara u vazduh

Arhiva03.05.14, 09:43h

Muškarac koji je originalnu snimku objavio na kineskom javnom video servisu 56.com, kazao je da je djetetov rođak, te tvrdi da policija nije ulovila čovjeka koji je bacio dijete, te kako je kradljivac još na slobodi

muškarac baca bebuNadzorne kamere jedne trgovine u kineskom gradu Huainan snimile su muškarca koji u trku podiže jednogodišnje dijete i svom snagom baca ga nekoliko metara u zrak kao igračku.

Na snimci se, naime, vidi kako iz prodavnice izlaze ljudi i hvataju se u koštac s kradljivcima. Prilikom tučnjave kradljivac bježi te dijete koje mu je stajalo na putu podiže u zrak i baca ga.

Muškarac koji je originalnu snimku objavio na kineskom javnom video servisu 56.com, kazao je da je djetetov rođak, te tvrdi da policija nije ulovila čovjeka koji je bacio dijete, te kako je kradljivac još na slobodi.

Dijete je preživjelo no pretrpjelo je teške povrede te se nalazi u bolnici pod ljekarskim nadzorom.

Sličan slučaj dogodio se prošle godine u Pekingu kada je muškarac, svađajući se oko parkirnog mjesta, bacio kolica u kojima je bilo dvogodišnje dijete. Dijete je poginulo, a napadač je osuđen prošlog septembra na smrtnu kaznu.

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook