obavijestili kupce da je kraj

Nisu izdržali ni godinu dana, a imali velike planove u BiH: Zatvara se trgovački lanac 'Mere' u Istočnom Sarajevu

Biznis Klub31.01.23, 10:27h

Nisu izdržali ni godinu dana, a imali velike planove u BiH: Zatvara se trgovački lanac 'Mere' u Istočnom Sarajevu
A uoči otvaranja trgovina "Mere" u BiH, direktor Express Consultinga Kemal Muratović najavljivao je da će ruski trgovački lanac u našoj zemlji "imati od 50 do 80 prodavanica", a planiralo se i širenje prodajne mreže na veće gradove poput Mostara, Banje Luke, Tuzle, Zenice i Bijeljine

 

 

Glasovito najavljivan, ruski trgovački lanac "Mere" zaživio je u Bosni i Hercegovini u maju prošle godine. Svoje poslovanje započeo je otvaranjem prvog prodajnog objekta u Istočnom Sarajevu.

 


No, nije izdržao ni godinu dana, a ovaj objekat već se zatvara.


Tu informaciju tržni centar "Mere" sinoć je objavio i na svojoj Facebook stranici:


"Poštovani kupci i pratioci, želimo Vas obavijestiti da se 31.01.2023. objekat Mere zatvara u 20h, na lokaciji Slavka Leovca br.4. Hvala svima koji ste nas podržavali sa posjetama i kupovinom, a nadamo se da ćemo se uskoro opet vidjeti", naveli su kratko iz ove kompanije te se zahvalili svojim poslovnim partnerima.

 


Razlog zatvaranja nisu pojasnili.


A uoči otvaranja trgovina "Mere" u BiH, direktor Express Consultinga Kemal Muratović najavljivao je da će ruski trgovački lanac u našoj zemlji "imati od 50 do 80 prodavanica", a planiralo se i širenje prodajne mreže na veće gradove poput Mostara, Banje Luke, Tuzle, Zenice i Bijeljine.


Za sada samo ostaje prodavnica u Prijedoru.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još