DIRNUTA NJEGOVIM GESTOM

Nakon što je ugostio navijače Crne Gore, Fehri stigao primaljiv poziv: Kotoranka nudi besplatno ljetovanje!

Lifestyle25.09.22, 10:55h

Nakon što je ugostio navijače Crne Gore, Fehri stigao primaljiv poziv: Kotoranka nudi besplatno ljetovanje!
Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila "dirnuta dočekom crnogorskih navijača"

 

 

 

Nakon što je Fahrudin Mešković iz Busovače u svom restoranu dočekao i ugostio navijače Crne Gore, koji su se išli u Zenicu na susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, Kotoranka Daliboka Batuta Pavićević sada je pozvala Fahrudina da s obitelji besplatno ljetuje u njezinim apartmanima u Prčanju u Crnoj Gori.


Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila "dirnuta dočekom crnogorskih navijača".


- Moj poziv za gospodina Fehra dolazi iz čistog srca. Njegovu gestu sam zapravo vidjela kao krunu odnosa između dva bratska naroda, a zapravo su taj odnos započeli navijači BiH i Crne Gore koji su nam pokazali što je suština igre tj. samog sporta. Sport bi trebao da nas spaja, nikako da nas razdvaja - kazala je Daliborka za Portal RTCG.

 

daliborka-kotor-fehro-poziv


Također je napomenula kako bi i ona voljela probati burek sa sirom.


- Ako bude dolazio, voljela bih probati taj burek sa sirom, a može i s mesom - rekla je na kraju Daliborka.


(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još