KAKO ĆE ODGOVORITI LIDER SBB-A

Rukavica je bačena - Arapović izazvao Radončića na tv dvoboj: 'Bez skrivanja iza botova i naivnih poslušnika'

Front24.05.22, 17:04h

Rukavica je bačena - Arapović izazvao Radončića na tv dvoboj: 'Bez skrivanja iza botova i naivnih poslušnika'
Pozivam Fahrudina Radončića na javni tv duel, na Face tv ili nekoj drugoj televiziji sa prijenosom uživo, bilo kad i bilo gdje - poručio je Arapović putem Facebooka

 

 

 

Iako je održavanje oktobarskih izbora, za sada, pod znakom pitanja, predizborna kampanja kao da je već u punom jeku... Međustranački obračuni redaju se jedan za drugim, a podsljednjih dana u javnosti najglasnije odjekuje "koškanje" bivših i sadašnjih članova Radončićevog Saveza za bolju budućnost.

 
Između brojnih saopćenja, odgovora, reagiranja, našao se i poziv nekadašnjeg isturenog člana SBB-sa Adisa Arapovića, danas zastupnika u  Federalnom parlamentu i osnivača stranke 'Zeleni BiH', na tv duel upućen Fahrudinu Radončiću.


Arapović je to objavio na svom Facebook profilu:     


- U današnjem Avazu osoba F.R., krijući se iza nepostojeće osobe inicijala R.I., objavljuje samo njemu svojstven tekst pun gadosti i neistina o meni i opet o mojoj supruzi.


Pošto se više niko u ostatku njegove privatne stranke, a izgleda niti među novinarima, ne želi valjati u blatu ogavnosti i podvala dvolične politike i političara, pozivam Fahrudina Radončića na javni tv duel, na Face tv ili nekoj drugoj televiziji sa prijenosom uživo, bilo kad i bilo gdje.


Bez skrivanja iza botova, lažnih inicijala i naivnih poslušnika - poručio je Arapović.


Kako će na "bačenu rukavicu" odgovoriti lider SBB-a, javnost znatiželjno iščekuje.

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još