NAKON ŠTO NIJE STIGLA DO PANTOVČAKA

Ava Karabatić konačno otkrila vezu sa isklesanim turskim influenserom, fotka u donjem rublju sve govori...

Showbizz18.01.20, 13:55h

Ava Karabatić konačno otkrila vezu sa isklesanim turskim influenserom, fotka u donjem rublju sve govori...
Iako je u javnosti više puta tvrdila da nema dečka, sada je obožavatelje počastila fotografijom koja ipak kazuje drugačije

 

 

 

Hrvatska starleta, manekenka i propala aspirantica na Pantovčak Ava Karabatić šokirala je svoje obožavatelje objavom na Instagramu. Uz provokativnu fotografiju navela je i kako je u vezi već neko vrijeme.


Iako je u javnosti više puta tvrdila da nema dečka, sada je obožavatelje počastila fotografijom koja ipak kazuje drugačije.


Isklesani mišićavi momak je popularni turski influenser Khaled Ali, a Ava je objavila fotografiju njegovog donjeg rublja i tako svima dala do znanja kako je u sretnoj vezi.


"I došao je trenutak kojeg ste svi očekivali. U vezi smo već duže vrijeme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja, i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Khaled, volim te", poručila je Ava, a uskoro je fotografiju starlete podijelio i Khaled na društvenim mrežama.

 

ava-karabatic-khaled-ali

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!