PODIJELI NA:

02.09.14, 10:12h

Stižu „Foliranti“ na DEPO PREMIUM

ŠTA SU: „Foliranti“ su urnebesna humoristička serija iz zlatnih godina bosanskog tv. humora; na DEPO PREMIUM-u gledaoci širom svijeta mogu premijerno gledati svih 15 epizoda ove serije.

 

PRIČA: Oni su narodni bend La Mama. Znaju da je kasno da postanu velike tv zvijezde ali njih to uopće i ne brine. Oni su sa svojim narodom i ljudima; za njih sviraju, pjevaju i zabavljaju ih. Ponekad i varaju. Oni su foliranti.

 

EKIPA: Za odličan humor i zabavu u ovoj urnebesnoj humorističkoj seriji odgovorni su vodeći bh. glumci : Nada Đurevska, Izudin Bajrović, Mirvad Kurić, Jasna Ornela Bery, Haris Burina, Aleksandar Mičić, Asja Pavlović i mnogi drugi. Scenarista serije je Rusmir Agačavić Rus, reditelj Faruk Sokolović, dok je producenti serije Duda Sokolović i Mebius film, koji je poznat po mnogim svojim filmskih i tv projetima, između ostalih i „Vizom za budućnost“, velikim i uspješnim projektom koji je ostaje u sjećanju generacija gledalaca u BiH i regionu.

 

GDJE GLEDATI: Kompletnu sezonu od 15 epizoda od sada možete gledati na DEPO PREMIUM. DEPO PREMIUM je plaćeni You Tube kanal na kojem gledaoci u Zapadnoj Evropi, Kanadi, SAD-u, Australiji i još nekim razvijenim zemljama svijeta u mogu za samo 1.99 $ mjesečno gledati preko nekoliko stotina  epizoda popularnih tv serija i filmova sa Balkana.

 

Pogledaj najavni trailer serije!

 

 

 

 


DEPO
KOMENTARI