PODIJELI NA:

08.07.14, 19:43h

Sve epizode "Vize za budućnost" na DEPO PREMIUM

Sve epizode kultne TV serije "Viza za budućnost" od sada ćete moći gledati na DEPO PREMIUMU, prvom You Tube kanalu sa Balkana za pretplatnike. Seriju je producirao Mebius film, dok je serijal emitirao bh. javni servis FTV, kao i RTS. Bila je to prva velika bh. humoristička serija koja je napravila uspjeh u regionu. Seriju su producirali Faruk i Duda Sokolović, režirali Sulejman Kuspusović, Vojislav Milašević, Nedžad Begović i Faruk Sokolović.

 

U seriji su igrali: Ljubiša Samardžić, Jasna Dikić, Admir Glamočak, Melika Fakić, Minka Muftić, Nada Đurevska, Zoran Bečić, Mirvad Kurić, Izudin Bajrović, Mediha Musliović, Amra Kapidžić, Enis Bešlagić, Boris Dvornik, Boro Stjepanović, Žan Marlot, Emir Hadžihafizbegović, Drago Buka, Nermin Omić, Faklet Salihbegoivć, Miraj Grbić, Sandra Krgo i mnogi drugi.

 

PRIČA SERIJE: Familija Husika živi nakon ratu u stanu srpske obitelji Golijanin, koja je izbjegla tokom rata u Norvešku, jer je njihov stan uništen u ratu. Drama nastaje kada se obitelj Golijanin zbog nostalgije vraća u Sarajevo i namjerava živjeti u svom stanu. Obitelj Husika, koje predvodi čvrsta žena Alma, njen suprug uvijek potlačeni Suad i njegova punica Mubera sa još troje djece, ne žele naustiti stan dok ne dobiju novi i ne namjeravaju pustiti Golijanine u stan.

 

TV seriju na DEPO PREMIUM mogu gledati gledaoci u 19 zemalja svijeta, uključujući skoro čitavu Zapanu Evropu, SAD, Kanadu, Australiju, Južnu Koreju i Rusiju. Serijal nije dostupan u BiH i regionu jer You Tube još uvijek nije pustio u funkciju ovaj svoj servis u funkciju.

 

Mjesečna pretplata na sve sadržaje na DEPO PREMIUMU iznosi 1.49 eura. GLEDAJTE SVE I NA SVAKOM MJESTU! Pratite svakodnevno na DEPO TV/DEPOZONI!

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!