PODIJELI NA:

13.03.18, 12:55h

Kukovi njeni opet se znoje: Bosanska Shakira snima duet sa Alenom Islamovićem

Enela Palavra, mlada pjevačica iz Sarajeva koja živi u Americi, glasom i atraktivnim izgledom gradi uspješan put na muzičkoj sceni.


Seksepilna i energična Enela do sada je snimila nekoliko singlova “Povedi me”, “Ljubav vodi me”, “Potjera”, “Oko moje”, te duet „Mlađi, slađi” sa Selmom Bajrami.


Veliku pažnju privukla je i njena pjesma “Un poco loca” koju prati vrhunski spot, a u kojem je Palavra pokazala da ima sve kvalitete jedne muzičke zvijezde... Zbog specifične harizme i izgleda,  prozvali su je bosanskom Shakirom.


Ambiciozna pjevačica ima jedan cilj - sam vrh muzičke scene, a na tom putu ništa joj ne predstavlja veliku prepreku, i kroz saradnju s najpoznatijim autorima i pjevačima pokazala je da se zna izboriti za sebe.

 
Nakon Selme Bajrami, uskoro će snimiti još jedan duet s Alenom Islamovićem, koji je po njenom mišljenju jedan od najkvalitetnijih vokala na sceni.


Pjesmu „Nije mi dobro“, Palavra i Islamović snimit će u studiju Amila Loje.

 
- Uzbuđena sam i sretna što je Alen prihvatio moj poziv za saradnju. Numera “Nije mi dobro” bit će nešto posve novo i drugačije od svega što sam radila. Taj muzički spoj Alena i mene bit će pravo osvježenje na sceni, kaže pjevačica.

 

A do tada uživajte u vrućem Enelinom plesu u spotu za pjesmu “Un poco loca”.

 

(DEPO PORTAL/ad)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!