PODIJELI NA:

08.03.18, 10:58h

Vrući ples Dženana Jahića: Pjevač svim Bosankama i Hercegovkama za Dan žena poklonio pjesmu 'Sexy'

 

Dženan Jahić, doktor medicine, višestruki prvak u latinoameričkim i standardnim plesovima u BiH i regiji, pjevač, kompozitor i tekstopisac, svoju publiku i prvenstveno pripadnice ljepšeg spola za njihov sutrašnji praznik, Dan žena, obradovao je novom pjesmom i spotom “Sexy”.

 

U pitanju je odlična, egzotična i intrigantna pjesma, koja je ekranizirana sa ekipom Hayat produkcije na Kubi, i nakon spotova za pjesme "Ti si tako dobra mala", “Miramar” i  "Zlato skriveno", koje su već postale ljetni klupski hitovi uz koje se rado pjeva i pleše, predstavlja četvrti i ujedno posljednji spot koji je Jahić snimio u zemlji poznatoj po veličanstvenim pješčanim plažama, cigaretama, koktelima, salsi i dobroj zabavi.


- “Sexy” je jedna latino zavodljiva pjesma koja ima ritam. Ja sam autor muzike i teksta, a aranžman smo radili u studiju Marina Meštrovića. Razmišljao sam kada da je predstavim, i odlučio sam da je objavim kao poklon svim damama pred 8. mart, jer smatram da su sve žene na svoj način i lijepe i seksi. Vjerujem da će pjesmu voljeti i mladi i stariji. Pjesma obiluje dobrom energijom, zanimljiva je i pozitivna. Nadam se da će doprijeti do publike i u njima pobuditi samo ono najbolje - poručuje mladi pjevač.


Jahić je na nedavnoj dodjeli bosansko-hercegovačke muzičke nagrade “BH Muzički Oskar” u Tuzli nagrađen Oskarom za kantautora godine. Ovo priznanje došlo je prirodno, nakon odličnih numera koje je Dženan napisao za sebe, Jasnu Gospić, Halida Bešlića, Franu Lasića.


- Jako sam ponosan i sretan zbog ovog priznanja. Nastavljam uspješnu saradnju sa našom dragom Jasnom, za koju sam napisao još jednu predivnu pjesmu “Iluzija”, a koja je trenutno u fazi studijskog rada i snimanja. Također, kao autor ću biti prisutan i na novom albumu Halida Bešlića. Kada je u pitanju moja karijera, pripremam još nešto novo i nastavljam sa pjevanjem, jer ljudi vole moje pjesme i ono što radim na polju muzike, zaključuje Dženan.

 

(DEPO PORTAL/ad)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!