PODIJELI NA:

01.03.18, 11:39h

Lepa Brena predstavila singl s albuma 'Zar je važno da l’ se peva ili pjeva': Pogledajte spot za 'Srećnu ženu'

 

Lepa Brena započela je kampanju za novi album "Zar je važno da l’ se peva ili pjeva", koji je najavila singlom "Srećna žena", a koji prati spot sniman u Londonu, Njujorku, Švicarskoj, Istanbulu, Beogradu, Londonu, Beču i na Maldivima.

 

Režiju spota koji je za manje od 24 sata osvojio simpatije publike širom regiona potpisuje Haris Dubica, a na Youtubeu ima već više od 300.000 pregleda.

 

Zanimljivo je da je kraljica folka za potrebe snimanja angažirala neke od trenutno aktuelnih pjevačica, da je glume u spotu: Slađanu Mandić, Gocu Tržan, Tijanu Dapčević, Nikolinu Kovač, Anabelu, Ljupku Stević, Vanju Mijatović

 

Lepa Brena je baš Slađani Mandić uputila poziv da se pojavi u njenom novom spotu. Naime, ona je sa Harisom Dubicom Slađi poslala videoporuku i pozvala je da bude dio njenog novog videa. Najpopularnija folk pjevačica bivše Jugoslavije Slađani je uputila samo riječi hvale, kako zbog njenog izgleda, tako i nove pjesme.

 

- Želim da ti budeš malo Lepa Brena, a ja da dođem negdje na kraju spota – poručila joj je Brena.

 

Haris Dubica, sa kojim bh. pjevačica također ima odličnu saradnju, je Slađani rekao kako je Lepoj Breni pustio njenu novu pjesmu „Drhtala, ginula“ i da je folk zvijezda bila oduševljena kada je čula.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!