PODIJELI NA:

30.08.17, 10:42h

Almir Hukelić Aka: Daleki horizonti

 

Vrsni bh. gitarista Almir Hukelić Aka snimio je spot za svoj novi instrumental "Daleki horizonti". Spot je sniman na Bjelašnici, na prelijepom izletištu Javorov Do, produkciju je radio studio NIVA i Nihad Voloder, a dronom snimao Ivan Trnčić.

 

U spotu se pojavljuje djevojka koja je bila dugogodišnji član AkaDemije, Lejla Džanović, a Ford capri iz '70-tih uljepšao je čitav prizor...

 

- Uz njega su i pas Bafi i golub Lepezaner, koji nisu slučajno tu, sve to ima veze sa mnom jer ja sam veliki ljubitelj životinja, tako da je cijeli moj životopis tu, kaže Aka.


Inače, Almir Hukelić Aka ovdašnjoj publici poznat je i kao čovjek zaslužen za brojne bh. muzičke talente koji su zasjali posljednjih godina, a među njima su Ilma Karahmet, Mirza Selimović, Naida Ćatić, Irnes Divjan… Svi oni ponikli su u školi gitare - AkaDemiji “Pink Panter”, koju Almir Hukelić godinama uspješno vodi.     

 

Kako zvuči izvedba ovog majstora gitare, poslušajte i pogledajte u videu...

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!