PODIJELI NA:

26.06.17, 13:15h

TRIP 1: Kad Rasema i Zulfo idu na odmor na bosanski način

Rasema i Zulfo (Rassy i Zulf), idu iz svog malog mjesta (Kalesija) na odmor u veliki grad (Tuzla), Budući da su i sami vlasnici malog prenoćišta, žele usput da pokupe iskustva većih hotela i praksi iz tog biznisa. Imaju plan za sve...

Igraju: Zlatan Zuhrić Zuhra, Vanesa Glodjo, Damir Mahumutović.

Prava epizoda TV/web serijala TRIP: Ta sjajna putovanja u DEPO Produkciji napravljen za DEPO TV/Zona, i u suradnji sa BHRT. Prvu epizodu TV serije ovoga serijala možete gledati 2.jula (nedelja) u 22h, na programu BHRT-, dok web verziju od 10 epizoda možete gledati na DEPO TV/Zona u okviru DEPO Portala. 

 


Seriju realizira vrhunska producentska ekipa, a u glavnim ulogama naći će se brojni glumci iz BiH i čitavog regiona. Uloge u prve dvije epizode tumače: Vanesa Glođo, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anica Kovačević, Nedim Malkočević, Nenad Tomić, Damir Mahmutović i dr.


 
Ideja za seriju pripada autorskom timu DEPO Sarajevo, dok je pisac scenarija za prve dvije epizode Kemal Bašić, postdiplomac sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu.


 
Serija nastaje po ideji Jasmina Durakovića, koji ujedno potpisuje i režiju.


 
Izvršni producenti projekta su partneri iz Tuzle - Nedim Malkočević i Mustafa Sušić, direktor fotografije je Amer Beganović, kostimogram je Andrea Šarac, scenografija Hari Ejubović, a za make-up je bila zadužena Zumra Softić.


 
Glavni partneri projekta su bh. privredne kompanije - Kovan EKOline iz Gračanice i Bony d.o.o. iz Tuzle sa brendom Vitalis sokovi, što predstavlja još jedan primjer dobre saradnje između domaće produkcije i domaćih privrednika.

 

Prve dvije epizode serijala snimane su u hotelu Royal Tuzla i  u Wellness centru Ahmedić u Lukavcu, a planirano je da se nakon snimanja po gradovima i mjestima u BiH, nove priče snimaju i u čitavom regionu.


 
(DEPO Portal/ak)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!