PODIJELI NA:

30.05.17, 13:25h

I Čola postade narodnjak: Opjevao 'Malu' u novom spotu...

 

Danas, točno u podne publika diljem regije, na sam rođendan Zdravka Čolića imati će prilike premijerno pogledati novu glazbenu priču naziva ‘Mala’! Glazbena legenda svojoj vjernoj publici odlučila je dati najljepši rođendanski poklon, novi spot sniman na lijepim lokacijama crnogorskog primorja i Skadarskog jezera. 

 

Tekst i glazbu pjesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetne pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

 

’Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga ’Male’, kako sama pjesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču, koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom. U igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom’, otkrio nam je redatelj Keky.

 

(DEPO PORTAL/MR)


DEPO
KOMENTARI