Uppercut best ever by videosansebastian

PODIJELI NA:

30.04.17, 14:16h

Usporeni snimak nokauta Anthony Jogue VIDEO DANA

 

Komentatori su nakon velike pobjede novog teškaškog kralja Anthonyja Joshue zaključili kako su epski meč odlučili jedan ili dva udarca, te da je borba desetljeća mogla otići i na stranu Vladimira Klička, a ako bismo se morali odlučiti za jedan - bio bi to sasvim sigurno antologijski aperkat iz 11. runde.

 

U odlučujućoj smo rundi vidjeli kralja Vladimira u dva čak navrata na podu. Onaj drugi pad, na leđa, nakon ubitačnog aperkata, bolio je i samo gledajući meč sa strane. Dvaput je Ukrajincu brojano, u očitom knockdownu, teturajući po ringu, hvatajući se po konopcima, na njima tražeći spas od razornih nasrtaja mladog lava, 27-godišnjeg Anthonyja Joshue. Vjerujemo da bi svakom drugom boksaču sudac u ringu već nakon prvog brojanja u spomenutoj rundi u biti i prekinuo meč. Ne i kada je riječ o velikom Vladimiru, ukrajinskoj i boksačkoj legendi 41-godišnjem Kličku.Na internetu se pojavila usporena snimka razornog, divljačkog udarca koji je vjerojatno nanio najveću štetu Kličku i jednostavno ga izbacio iz borbe. Video je izazvao i brojne komentare 'ovo običan čovjek ne može preživjeti', 'kako je ustao nakon ovakvog udarca'...Pogledajte usporenu snimku antologijskog aperkata.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!