PODIJELI NA:

07.12.16, 14:50h

Zavirite u luksuzni dom Olje Karleuše

 

U mali šumski raj pjevačica se sa porodicom uselila prije šest godina. Ovdje uglavnom borave tokom proljeća i ljeta, dok zimi budu u stanu u centru Beograda.


- Okolo nam je šuma, kada se legne, samo se ptice čuju, tako da je pravo uživanje i mir. I Peca i ja smo odrasli u centru, ne bih mogla ovdje baš da se preselim skroz. Ali, vidi kakvo je uživanje...

 

Pogled s jedne terase pada pravo na Avalski toranj. U stvari, jedno, i to posljednje drvo, malo kvari pogled, pa se Olja šali da će tražiti da ga isjeku ne bi li mogla baš u toranj da gleda.


Silazimo opet u dnevni boravak, bijela kuhinja i crna dnevna soba. Bijeli zidovi sijaju, a kontrast u svakoj sobi čini po jedan zid od tamnog kamena. Bijela kuhinja sa staklenim šankom, i Olja koja se u njoj dobro snalazi.


- Ma, da, ja sam kućni tip. Obožavam sve to. Naravno da kuham. Vidi što imam pekač za hljeb. Kako je to dobra stvar, naročito sada kada mi je prodavnica daleko. Ovdje sve staviš po ovim mjericama, uključiš i poslije tri sata imaš domaći hljeb. Nikada nam nije ostalo parče za sutra, pa ne znam koliko može da traje. Uvijek ga pojedemo - kazala je Olja.

 

(DEPO PORTAL)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!