PODIJELI NA:

19.11.16, 13:18h

KINO PREMIJERA: Inkarancija

 

Premijera srpskog akcionog filma "Inkarnacija" zakazana je za 7. decembar 2016. godine, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, a od 8. decembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije i regije. Akcioni triler obojen mistikom, impresivnom fotografijom, i izuzetnim saundtrekom, debitantsko je ostvarenje reditelja Filipa Kovačevića.

 

"Inkarnacija" je priča o čovjeku koji se budi na trgu nepoznatog grada, iznova i iznova. Svaki pokušaj da pobjegne četvorici maskiranih ubica završava se njegovom smrću. Kroz neprekidnu potjeru pokušava da otkrije svoj identitet i sazna ko mu je smestio ubistvo.

 

 

 

U glavnim ulogama su Stojan Đorđević, Dejan Cicmilović, Tihomir Stanić, Dača Vidosavljević, Sten Zendor, Vidan Dojčinović, Žarko Stepanov i Bogdan Petrović.

 

"Inkarnacija" je imala svjetsku premijeru na festivalu Cinema City u Novom Sadu a potom u Nišu, Raindance festivalu u Londonu, Screamfest-u u Los Anđelesu, Cottbus-u u Nemačkoj, Night Visions u Helsinkiju. Film je svuda izazvao veliku pažnju i pozitivne kritike.

 

DEPO Portal



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!