PODIJELI NA:

14.11.16, 10:53h

Pedja Bajović: Da li je ovo najpoštenija podjela BiH?

Stand-up komedija Peđe Bajovića "S nogu"* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)" bit će održana 24. novembra u Amfiteatru Doma mladih u Sarajevu.


Predstava "S nogu* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)" prvi je cjelovečernji tematski solo show, a s kojim je Peđa Bajović na svojoj prvoj regionalnoj turneji, u proljeće 2012. godine, nasmijao ljude.


Bajovićev nastup u Sarajevu, koji će biti održan 24. novembra u Amfiteatru Doma mladih, dolazi u trenutku kada je aktuelno takmičenje najboljih stand-up komičara 'The funniest person in the world', a upravo Peđa je ušao među 20 najsmiješnijih.

 
Predstoji mu još završni dio tog takmičenja koje će se održati u Helsinkiju 4. decembra. Pola bodova na ovom takmičenju dolazi od nastupa pred žirijem, a pola bodova od glasova putem interneta na video: http://indi.com/7t8v4, saopćeno je iz Sarajevo diska.


U priloženom videu pogledajte kako je Pedja Bajović svojevremneo, je pred sarajevskom publikom, otkrio svoj prijedlog za poštenu podjelu Bosne i Hercegovine, barem u onom terminološkom smislu... Pogledajte!

 

(DEPO PORTAL/ad)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!