PODIJELI NA:

10.11.16, 17:53h

Ja bez tebe ne mogu da živim HALID BEŠLIĆ

 

Ove jeseni je na RTS počelo emitovanje nove igrane serije "Ubice mog oca", rađene po scenariju Nataše Drakulić i Predrag Antonijević, koji je i reditelj serije.. Naslovnu numeru "Ja bez tebe ne mogu da živim" je u seriji otpjevao Halid Bešlić, dok su pjesmu napisali i aranžirali Mirko Šenkovski Geronimo i Samir Kadirić. Pogledajte među prvima video spot za ovu pjesmu koja će sa naći i na novome albumu Halida Bešlića!

 

O SERIJI: Radnja serije počinje kada glavni junak, mladi inspektor beogradske policije Aleksandar Jakovljević, uprkos svom problematičnom ponašanju, dobija važan slučaj - ubijena je kćerka jedinica uglednog čovjeka čija firma gradi najveći stambeno-poslovni kompleks u regionu. Istraga ide i u tom smjeru ali, Aleksandar iako rastrzan svojim problemima, ništa ne ostavlja slučaju i kopa po svakom segmentu života ubijene djevojke, nesvjestan kojoj opasnosti se izlaže, jer je nekome stalo da se to ubistvo što prije zataška...
 
Ono što ovu seriju razlikuje od ostalih srpskih kriminalističkih serija jeste što se jedno ubistvo rješava čak kroz deset epizoda, što nalikuje na američki model i predstavlja svojevrsni novitet u ovdašnjim tv serijalima. 
 
Glavne uloge u seriji "Ubice mog oca" igraju dobro poznata filmska i televizijska imena: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nebojša Glogovac, Nina Janković, Katarina Radivojević i mnogi drugi. Serija već ima izuzetnu gledanost, ali je sigurno da će nakon objavljivanja ovoga spota imati još i veću.

 

DEPO Portal/BLIN Magazin



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!