PODIJELI NA:

26.08.16, 11:02h

Film dana CTV BiH: Način za vječni život

 

Način za vječni život je porodična drama iz 2010. godine, rađena po istoimenom romanu autorke Sally Nicholls, mlade spisateljice iz Velike Britanije. Film je osvojio publiku, pokupio pozitivne kritike i osvojio mnoge nagrade. Redatelj filma Gustavo Ron poznat je po filmovima Mia Sarah (2006), Ways to Live Forever (2010) i My Bakery in Brooklyn (2016).  

 

U filmu glume Ben Chaplin (Daniel), Robbie Kay (Sam), Alex Etel (Felix), Emilia Fox (Amanda).

 

Kao i svi dvanaestogodišnji dječaci, Sam želi da zna sve o NLO-ima, horor filmovima, duhovima i djevojkama. On boluje od leukemije pa, uprkos tome što odrasli oko njega ne dozvoljavaju da se on opterećuje time, Sam želi da zna sve o svojoj bolesti i smrti jer zna da postoji mogućnost da će jednoga dana do toga doći. Zajedno sa svojim najboljim drugom, Felixom, on kreće u „naučno istraživanje“ sa svim pitanjima, opažanjima, dokazima i popisuje sve ono što želi da uradi jednoga dana: da obori svjetski rekord, leti u balonu, poljubi djevojku prvi put i da osjeti kako je to biti tinejdžer. Sam i njegova porodica suočavaju se neizmjerno sa neizvjesnom budućnosti uz ljubav, smijeh i dašak neočekivanog.

 

Večeras (26.08.) u 20:15 nikako ne propustite dirljivu porodičnu dramu samo na Cinema TV BiH!

 

Program CTV BIH možete pratiti na Telemachovoj digitalnoj platformi, Logosoft IPTV platformi Super TV, BH Telecomovoj platformi Moja TV te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Od svojih operatera tražite pristup programu Cinema TV BiH.

 

Više o našem TV programu saznajte na Facebook stranici Cinema TV.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!