PODIJELI NA:

06.08.16, 11:51h

Kako je Hoki upoznao Dolče Gabanu u Milanu

 

Dok publika u BiH i regionu čeka novi veliki humoristički hit "Dobrodošli u Orient Express", gledajte najzabavnije skečeve iz prvih epizoda serije. Podsjećamo, prošle sedmice producenska kuća DEPO iz Sarajeva i Pink BH, u ime čitave velike medijske grupacije Pink, potpisali Ugovor o snimanju prve sezone od 24 epizode domaće humorističke igrane TV serije „Dobrodošli u Orient Express“.
 


Serija se radi po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, reditelja i producenta poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih TV projekata u posljednjih 15-tak godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok scenario potpisuje Dževad Hadžić. Do saradnje u ovome velikom televizijskom projektu došlo je nakon snimanja i uspješnog emitiranja probnog pilota od tri epizode na TV Pink BH, ali i širom svijeta putem digitalne platforme.

 

Pilot epizode su tokom mjeseca aprila postigle veliku gledanost, a publika je sa oduševljenjem prihvatila likove i zaplete iz ovoga serijala kojeg vodi vodi iskusna autorska i produkcijska ekipa.

 

Serija se na humorističan način bavi svakodnevnicom u Sarajevu i BiH, a događa se u jednom ovdašnjem hotelu u kojem glavni junaci pokušavaju da nađu svoju priču i uspjeh u tranzicijskom novom vremenu.

 

Serija je okupila atraktivnu glumačku ekipu iz BiH i regije, a među glavnim protogonistima su Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Haris Burina, Armin Omerović, Andrea Aković, Edhem Husić i drugi, dok će se u nastavaku snimanja sezone u njoj pojaviti mnoga poznata imena iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH.

 

Emitiranje prve sezone TV serije na Pinku BH, Srbije i Crne Gore, kao i digitalna distribucija na DEPO Zoni, kreću od oktobra ove godine.

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!