PODIJELI NA:

08.06.16, 14:52h

CTV film dana - "Relative Happines"

Priča o kuharici koja shvata da nema recepta za ljubav, te da nijedna veza ustvari nije savršena.



"Relative Happines/ Relativna sreća" je romantična komedija iz 2015.godine, koja nam dolazi iz Kanade. 
 
Film govori o Lexie Ivy, punijoj ženi koja je uvjerena da će jednoga dana “onaj pravi” pokucati na vrata njenoga pansiona i ostvariti sve njene snove. Obzirom na to da se njena sestra udaje, Lexie očajno pokušava da nađe pratnju, kako se na vjenčanju ne bi pojavila sama. Međutim, u malom gradu kao što je Nova Scotia, to nije nimalo jednostavan zadatak, uzimajući u obzir da je jedini lokalni najpoželjniji neženja Joss, grubi majstor koji popravlja krovove. Kao gost, pojavljuje se šarmantni i zgodni Adrian koji pokazuje interes za Lexie i samim tim ona pomisli da su svi njeni životni problemi riješeni.


Sjajnu glumačku ekipu čine Melissa Bergland, Aaron Poole, Johnatan Sousa, Susan Kent
Režiserka Deanne Foley svoju karijeru je proslavila nagrađivanom komedijom "Trombone Trouble", premijerno prikazanoj na Atlanskom filmskom festivalu u Kanadi. Film je emitovan na brojim domaćim i međunarodnim filmskim festivalima gdje je pokupio pozitivne kritike i brojne nagrade. 


Ne propustite ovu urnebesnu komediju, koja će vas nasmijati do suza, večeras u 20:10 sati samo na programu Cinema TV BIH. CTV BIH možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH.

(DEPO PORTAL/mm)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!