PODIJELI NA:

03.06.16, 12:09h

CTV PREMIJERA - "Huligani Zelene ulice 3: Nikada se ne vraćaj"

Večeras, 3.juna, u 20:10 sati, na kanalu Cinema TV BIH gledajte sportsku filmsku priču o engleskim navijačima, koja nosi naziv "Huligani Zelene ulice 3: Nikada se ne vraćaj".



Danny Harvey je nekada bio vođa Green Street Elite, grupe huligana koji podržavaju njihov voljeni West Ham United. Međutim, umoran od dotadašnjeg načina života, on napušta dom i otvara teretanu u Sjevernoj Irskoj. Nakon što se suočava sa irskim mafijašima i saznaje da je njegov mlađi brat Joey ubijen na utakmici, odluči se vratiti kući. Po povratku se sastaje sa starim prijateljem Victorom, koji je u međuvremenu postao policajac. U Abbeyu, lokalnom pubu, u kojem se sastaju navijači West Ham Uniteda Danny upoznaje barmenicu Molly, kojom postaje opčinjen. Iako zaljubljen, glavni junak ne odustaje od traženja osobe koja je odgovorna za smrt njegovog mlađeg brata navijača. Sa Victorom pravi dogovor da međusobnom saradnjom dođu do odgovora. Šta će se desiti kada Danny u svojoj potrazi sazna da su se pravila huliganstva promijenila dok je bio odsutan, saznajte večeras u 20:10 sati samo na CTV-iju BIH. 


Treći dio filma Huligani Zelene ulice režirao je James Nunn, a glavne uloge tumače Scott Adkins, Kacey Barnfield, Joey Ansah, Mark Wingett i Christian Howard


(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!