PODIJELI NA:

20.05.16, 16:43h

Haris Burina za DEPO Trailer: "Sa svojom novom predstavom stavljam pečat na prošlo vrijeme"

"Predstava "Tako je govorio Lepi" je logičan proizvod svih pozitivnih energija koje su se događale od osamdesetih godina prošlog vijeka pa do danas, a sa njom stavljam pečat na to vrijeme."



Gost ovosedmičnog izdanja TV magazina "DEPO Trailer" je poznati bosanskohercegovački glumac Haris Burina


Burina je u magazinu "DEPO Trailer" predstavio svoj novi autorski projekat. Nakon što je posljednjih godina doživio veliki uspjeh sa predstavom "Ćorkan", koja je rađena po djelu našeg nobelovca Ive Andrića, glumac je odlučio primijeniti žanr i za svoju mnogobrojnu publiku je uradio komediju. Predstava "Tako je govorio Lepi" dobila je naziv po liku iz pjesme "Balada o Pišonji i Žugi", koju izvodi popularna bh.rock grupa "Zabranjeno Pušenje".


U prilogu koji vam donosimo pogledajte i šta ovaj poznati glumac danas kaže za kultnu predstavu "Audicija", na kojem filmskom projektu trenutno radi, te zašto se odlučio vratiti u rodnu Zenicu.


Voditeljice TC magazina su Merima Hodžić Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica. Magazin „DEPO Trailer“ nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom.  

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. 

(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!