PODIJELI NA:

19.05.16, 12:00h

Ne propustite novo izdanje "DEPO Trailera"

U novom izdanju TV magazina za novi ritam života „DEPO Trailer“,  koji se emitira svakog četvrtka u 20.10 sati na prvom bh. filmsko-zabavnom TV kanalu CTV BiH, možete pogledati niz zanimljivih priloga. 

 

U večerašnjem izdanju premijerno gledajte novi trailer filma "Assassin´s Creed". Film je snimljen po veoma uspješnoj i popularnoj akcionoj video igri, a glavnu ulogu u njemu tumači Michael Fassbender


Donosimo vam i trailer za film koji, ustvari, nikada nećete moći pogledati. Glavna uloga pripala je Johnu Malkovichu, a film, koji nosi naziv "100 godina: Film koji nikada nećete pogledati" će biti prikazan tek u novembru 2115.godine.


Za vas smo izdvojili intervju sedmice, koji je vođen sa Nađom Pušilo, predsjednicom udruženja BellArte. Nađa će u našem TV magazinu predstaviti dugoočekivani, nadolazeći događaj "Noć muzeja", koji ne smijete propustiti u subotu, 21. maja. 


Gledaoci CTV-ija će večeras moći premijerno pogledati dio nove predstave poznatog bh. glumca Harisa Burine, koja nosi naziv "Tako je govorio Lepi"

 

Voditeljice TV magazina su Merima Hodžić Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica. Magazin „DEPO Trailer“ nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom.  

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Partner projekta je DEPO, te priloge iz ovoga TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i u rubrici DEPO TV unutar istoimenog portala.

(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!