PODIJELI NA:

10.05.16, 13:07h

S.A.R.S. i bend "Ničim izazvan" udruženim snagama objavili novi video spot za pjesmu "Glupost"

Muzički sastav iz Beograda "Sveže amputirana ruka Satrijanija" (S.A.R.S.) i devetočlani bend "Ničim izazvan" udružili su svoje muzičke snage i objavili video spot za zajednički singl "Glupost", koji će se naći na novom albumu benda S.A.R.S. 


Poslije pet studijskih i jednog live albuma, novo studijsko izdanje simboličnog naziva "Poslednji album", biće ekskluzivno objavljeno 15.maja na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa


Novi singl „Glupost“ zbližio je grupu S.A.R.S. sa vrbasko-beogradskim sastavom "Ničim izazvan", bendom koji iza sebe ima dva zapažena izdanja, a to su „Ničim izazvan“  i „Odlaziš?“. Snimanje video spota trajalo je jedno popodne, a snimili su ga na periferiji Beograda, uz roštilj i druženje. Glavni glumački akter u spotu je Marko Leđenac, bubnjar benda „Ničim izazvan“, a pored njega, u spotu se pojavljuju svi članovi oba muzička sastava.


S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Priliku da prvi uživo čuju izvođenje pjesme sa novog albuma dobiće fanovi iz Australije, u okviru turneje koja traje do kraja maja.

(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!