PODIJELI NA:

04.05.16, 11:27h

CTV BIH - FILM SEDMICE

Cinema TV BIH je poznata po novim filmskim naslovima, koje svake sedmice donosi svojoj publici, a svake srijede se emitira odabrani film sedmice. Ovaj put je izbor pao na švedski film "Gubitnik"("Underdog/Svenskjavel")

 

Dvadesettrogodišnja "Dina" sanja o boljem životu. Kao i mnogi drugi Šveđani, nezaposlena djevojka okreće leđa svom rodnom radu i okušava svoju sreću u Norveškoj. Čak i otac Stefan traži novi početak. Profesionalni bivši teniser počinje raditi u suši restoranu u Oslu. Od kad se i njegova žena zaposlila, ostalo im je veoma malo vremena da se brinu o svoje dvije kćerke, sve dok im Dina ne ponudi svoje usluge kao dadilja. Stefan će se ubrzo naći u velikom problemu - zaljubit će se u skoro 20 godina mlađu devojku...
 

Ronnie Sandahl je režirao film i napisao scenariji za njega. U glavnim ulogama su Bianca Kronlöf, Henrik RafaelsenMona Kristiansen.


Gledajte švedsku dramu iz 2015.godine, danas u 17:30 sati samo na Cinema TV BIH. 


(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!