PODIJELI NA:

29.04.16, 16:27h

Slobodan Svrzo za "DEPO trailer": "Đavo mi ne da mira, dajte da uradimo još nešto!"

U novom izdanju „DEPO trailera“ donosimo vam intervju sa Slobodanom Svrzom. Legendarni programski urednik na TV SA sa nama priča o starim, dobrim produkcijskim vremenima u Bosni i Hercegovini, ali i u nekadašnjoj zajedničkoj državi, Jugoslaviji.



Pogledajte kako Svrzo poredi tadašnju produkciju sa našom današnjom. Kako je to Miljenko Smoje sa Našim malim mistom, a nešto kasnije i sa serijom Velo misto, koju možete pratiti svakog ponedjeljka na CTV BIH, uspio „podvaliti“ tadašnjoj vlasti. Njegove serije, iako prožete ozbiljnim kritikama društva, su obožavane, a publika ih gleda i danas.

 

U razgovoru smo dotakli i Slobodanove kultne emisije „Dobre vibracije“, koja je počela sa radom kao omladinsko-kulturni magazin, a pomoću svoje nepredvidive forme uspjela je napravila pravu medijsku revoluciju.

 
Pogledajte šta Slobodan misli o sarajevskim Nadrealistima, današnjim televizijskim kućama, reality show programima, te njegovom radu i životu u Americi.


Šta danas radi legendarni urednik i zbog čemu mu "đavo ne da mira", saznajte u prilogu koji vam donosimo.



TV prilog, koji su uradili novinarka Merima Hodžić i snimatelj Nikola Blagojević, nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija, prvog filmsko-zabavnog kanala u BiH, a emitiran je u tv magazinu za novi ritam života „DEPO Trailer".



Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BiH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BiH.
  

 

(DEPO PORTAL/mm)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!