PODIJELI NA:

22.04.16, 10:22h

CTV PREMIJERA - "Citizen Gangster"

Cinema TV večeras premijerno emituje kanadski film "Građanin gangster", snimljen pod rediteljskom palicom Nathana Morlanda.


 

Drama iz 2011.godine donosi žeštoku priču o jednom od najozloglašenijih pljačkaša banke u Kanadi, u proteklom vijeku. Film je inspirisan istinitom pričom veterana Drugog svjetskog rata, porodičnog čovjeka, koji postaje pljačkaš.
Nakon što se borio u Drugom svjetskom ratu, Eddie Boyd se u poslijeratnim godinama muči da osigura stabilnost svojoj porodici, radeći kao vozač autobusa. Frustritran i razočaran svojim društvenim statusom, te poslijeratnim okolnostima, Boyd postaje rastrzan između potrebe da osigura stabilnost svojoj porodici i želje da postane zvijezda u Hoollywoodu. Nakon što pronađe način da zadovolji obje potrebe - pljačkajući banke u „hollywoodskom stilu“, njegov zvjezdani san odvede ga nizbrdo, neočekivanom stazom kriminala, opasnosti i trageddije.

 

U glavnim ulogama su Kelly Reilly, Kevin Durand, Scott Speedman.

 

Gledajte večeras na CINEMI TV u 20:10 sati!



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!