PODIJELI NA:

07.03.16, 14:26h

Depo Zona premijera - Nove epizode serijala "Dobrodošli u Orient Express"

Od danas, 7.marta na Depo Zoni publika u BIH, regionu, ali i čitavom svijetu, moći će premijerno pogledati nove dvije epizode domaćeg humorističkog serijala "Dobrodošli u Orient Express"


 

Prve dvije epizode su krenule sa emitovanjem 3.marta i već su skupile preko 2.500 gledalaca iz cijelog svijeta. Nakon današnje dvije, peta i šesta epizoda će krenuti sa distribucijom u petak (11.marta), te će tako publika imati priliku vidjeti cijelu prvu polusezonu nove hit serije u brzom vremenskom periodu. 



 

Pretpremijerno prikazivanje serije Depo Zona radi u saradnji sa globalnim video servisom Vimeo. Kliknite ovdje kako biste među prvima pogledali novu humorističku seriju, zajedno sa fanovima iz cijeloga svijeta, koji već danima sa nestrpljenjem očekuju novu, osvježavajuću dozu domaćeg humora. Kako bi omogućila gledanje serije širokoj narodnoj masi, produkcija je odlučila da ponudi povoljne i pristupačne cijene. Tako će jedna epizoda koštati 0.99 eura(1.94 KM), dok ćete za kupovinu čitavog paketa od čak 6 epizoda morati izdvojiti tek 2.99 eura (5.85 KM). 

 

 

Kupovinu serije koja je munjevitom brzinom za samo nekoliko dana prikupila preko 2.500 gledalaca možete izvršiti u samo tri koraka, a klikom na ovaj video dobićete detaljno uputstvo za kupovinu. Depo Zona ide u korak sa vremenom, te se pobrinula se da korisnici mogu gledati seriju na više uređaja, zavisno od toga koji preferiraju. Vođeni time proširili su ponudu, pa ćete seriju moći gledati na svojim računarima, tabletima, telefonima, te i na Smart televizijskim aparatima.

 

Da biste u potpunosti bili u pokretu, klikom na ovaj link preuzmite našu aplikaciju za mobilne uređaje i tablete. 



 

Ne propustite našu atraktivnu ponudu, pridružite se publici širom svijeta i postanite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije "Dobrodošli u Orient Express" vam obećava atraktivnu TV zabavu za cijelu porodicu!

 

Za sve informacije i dodatne upite o seriji, te mogućnostima njenog premijernog gledanja, možete se obratiti mailom: [email protected]




(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!