PODIJELI NA:

07.03.16, 13:16h

Premijerno na Depo Zoni - "Men´ se čini"

Dva muzička velikana Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera otpjevali su naslovnu numeru za novu hit seriju "Dobrodošli u Orient Express". 


Pjesma "Men´ se čini" snimljena je u Sarajevu. Muziku i tekst je uradio Mirko Šenkovski Geronimo, a za aranžman je zaslužan Samir Kadirić, koji je ujedno odsvirao i harmoniku za ovu pjesmu. Dragomir Herendić Dragianni je odsvirao na gitari, klavijature Laris Pašalić, bas gitaru Zvjezdan Marjanović, a bubanj Ante Akrap. Vokale su otpjevali Vlatka Kopić, Damjan Pirović i Geronimo. Mix i mastering pjesme urađen je u studiju Hard Work iz Slavonske Požege, a instrumentalni dio numera urađen je u studiju "Amadeus", kojeg vodi Marin Meštrović.

 

 

Podsjećamo da je serija "Dobrodošli u Orient Express" veliki TV projekat, koji nastaje po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih tv serija u proteklih 20 godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok je scenarista Dževad Hadžić. Glavne uloge u seriji imaju Mirvad Kurić i Emir Hadžihafizbegović, a pored njih tu su i druga velika glumačka imena: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi. Sponzor serije je domaća kompanija Klas.

 
 

Seriju premijerno možete gledati na digitalnoj platformi DEPO ZONA, klikom na sljedeći link. DEPO ZONA prikazivanje ove serije radi u saradnji sa globalnim video servisom Vimeo, te će publika ovu seriju moći gledati, osim na svojim računarima, telefonima i tabletima, i na Smart televizijskim aparatima.  

 
 

Inače, serija koja je svoju premijeru imala prije pet dana, već je skupila preko 2.500 gledalaca, kako iz BIH, tako i iz čitavog svijeta (Austrija, Njemačka, Kanada, SAD, Kanada, Švicarska, Slovenja, Hrvatska).  Produkcija je odlučila ponuditi opciju gledanja serije po promotivnim cijenama. Tako jedna epizoda košta 0.99 eura (1,94 KM), dok opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda iznosi samo 2.99 eura (5,85 KM).

 
 

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!


Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijenog gledanja, možete se obratiti mailom: [email protected].

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!