Dobrodošli u Orient Express from Depo Zona on Vimeo.

PODIJELI NA:

03.03.16, 15:09h

Dobrodošli u Orient Express

Velika pretpremijera na Depo Zoni
 

 

Večeras od 20:00 sati publika u BIH, regionu, ali i čitavom svijetu moći će na digitalnoj platformi DEPO ZONA pretpremijerno pogledati prvu polusezonu od 6 epizoda ( u trajanju po 25 minuta ) nove domaće humorističke TV serije "Dobrodošli u Orient Express".


 

Radi se o velikom TV projektu, koji nastaje po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih tv serija u proteklih 20 godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok je scenarista Dževad Hadžić.

 

Glavni junaci serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize. Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Edhem Husić, Klara Mučibabić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi. Sponzor serije je domaća kompanija Klas. 

 

 

Pretprijerno prikazivanje serije Depo Zona radi u saradnji sa globalnim video servisom Vimeo. Kliknite ovdje  kako biste među prvima pogledali novu humorističku seriju, zajedno sa fanovima iz cijeloga svijeta, koji već danima sa nestrpljenjem očekuju novu, osvježavajuću dozu domaćeg humora. Kako bi omogućila gledanje serije širokoj narodnoj masi, produkcija je odlučila da ponudi povoljne i pristupačne cijene. Tako će jedna epizoda koštati 0.99 eura (1.94 KM), dok ćete za kupovinu čitavog paketa od čak 6 epizoda morati izdvojiti tek 2.99 eura (5.85 KM). 

 

 

Kupovinu serije koja je munjevitom brzinom za samo nekoliko dana prikupila preko dvije hiljade gledalaca možete izvršiti u samo tri koraka, a klikom na ovaj video dobićete detaljno uputstvo za kupovinu. Depo Zona ide u korak sa vremenom, te se pobrinula se da korisnici mogu gledati seriju na više uređaja, zavisno od toga koji preferiraju. Vođeni time proširili su ponudu, pa ćete seriju moći gledati na svojim računarima, tabletima, telefonima, te i na Smart televizijskim aparatima. Da biste u potpunosti bili u pokretu, klikom na ovaj link preuzmite našu aplikaciju za mobilne uređaje i tablete. 



 

Ne propustite našu atraktivnu ponudu, pridružite se publici širom svijeta i postanite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije "Dobrodošli u Orient Express" vam obećava atraktivnu TV zabavu za cijelu porodicu!

 

Za sve informacije i dodatne upite o seriji, te mogućnostima njenog premijernog gledanja, možete se obratiti mailom: [email protected]



(DEPO PORTAL/mm)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!