PODIJELI NA:

24.02.16, 15:12h

Tifa i Dragana predstavili video spot

Mladen Vojičić Tifa, jedan od najpoznatijih vokala u regiji, snimio je duet sa pjevačicom Draganom Kajtazović, koja je već na samom početku karijere stekla epitet bosansko-hercegovačke Bonnie Tyler. Premijera pjesme "Volim te još i danas" bila je sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom mediju i CMC televiziji, a mi vam donosimo video spot.

 

 

Muziku i tekst za pjesmu "Volim te još i danas" potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, mix i mastering odradio je Mahir Sarihodžić, a u studiju su svirali Elma Selimović, Haris Kadrić, Dragianni, Borjan Milošević, Mahir Sarihodžić, Laris Pašalić i Geronimo. Autor spota snimanog u Slavonskom Brodu, Sarajevu i Makarskoj je Mario Šulina (Produkcija Nova).


 

 

Dragana, pjevačica osebujnog glasa i izuzetne specifičnosti iza sebe ima bogato iskustvo živih nastupa širom regije s mnogim rock bendovima i četiri studijska albuma. Ovim singlom, koji je i najava njenog petog albuma, Dragana se predstavlja publici i izvan BIH. Na nagovor Mladena Vojičića Tife, koji je dugo vremena pratio Draganin rad, snimili su pjesmu "Volim te još i danas" što je, naravno, ogroman kompliment, jer se radi o jednom od najboljih rock pjevača na ovim prostorima. Osim Draganinog novog albuma, ova će se pjesma ujedno naći i na albumu koji Geronimo sprema s rock pjevačima iz cijele regije i koji će biti poslastica za ljubitelje muzike iz 80-ih. 

 

 

(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!