PODIJELI NA:

21.02.16, 12:52h

Mija Šego - talent sa glasom koji će se daleko čuti

 

Mlada, lijepa i ambiciozna  Sarajka Mija Šego snimala je ovih dana prvi cover za pjesmu slavne pjevačice Beyonce pod nazivom "Crazy in love" koja je inače soundtrack iz filma "50 shades of grey". Spot je radio mladi producent Jasmin Bandić (Rajvosa Photography & Videos), a pjesma na kojoj su radili talentovani producent i beatmaker Rijad Fazlić (Kolateral) i Mirza Turković ( Štuka) je snimljena u Dlanbeatz studiju. Cover i pjesma su samo najava njenog puta na domaćoj muzičkoj sceni, a u toku su pripreme za njene prve autorske pjesme koje će se pojaviti tokom ove godine.


Osim pjevanja, ova mlada sa diplomom bachelorameđunarodnih i javnih odnosa na Internacionalnom Univerzitetu Sarajevo, ima iza sebe i glumačkih angažmana; dosad  je igrala glavnu ulogu u spotu poznatog bosanskohercegovačkog hip hop muzičara Kontrine za pjesmu "Nije svejedno", te imala kraća pojavljivanja u filmu "Politika i drugi zločini"  Kenana Musića, kao i u humorističkoj seriji "Dobrodošli u Orient Express", čija se premijera očekuje početkom marta na digitalnoj platformi DEPO Zona.


Pogledajte video!



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!