PODIJELI NA:

16.02.16, 16:37h

Neverne bebe objavile najavni singl za novi album "Priča o nama"

Nakon četiri godine koje su prošle od kada su objavili posljednji album "Praštam", grupa Neverne bebe će ovog proljeća objaviti svoj sedmi studijski album, pod nazivom "Priča o nama".

 

 

Najavni singl "Priča o nama" i spot za istoimenu pjesmu govore o sadašnjem trenutku pojedinca, ali i društva u cjelini, otuđenosti svih generacija od sebe i od drugih, sveprisutnom nasilju, pogrešnim obrascima koji se šalju iz svih mogućih kanala za komunikaciju, ali i rješenjima - povratku prirodi, muzici i sebi. U osnovi je to ljubavna priča, a spot je sniman na više lokacija u Beogradu i na Povlenu u blizini Valjeva.

 

 

 

"Želimo da pošaljmo jednu poruku optimizma, sa namjerom da pokušamo da motivišemo ljude da se vrate pravim vrijednostima, ma koliko to u današnje vrijeme izgledalo nemoguće i utopijski. Prve reakcije na spot su izvanredne, što pokazuje da su ljudi željni jednog drugačijeg kulturološkog pristupa i koncepta u odnosu na one koji im se danas plasiraju." - kaže Milan Đurđević, frontmen ovoga benda. 

 

 

Neverne bebe ovim spotom najavljuju i istoimenu veliku turneju u regionu, a izlazak albuma očekuje se već krajem marta.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!