PODIJELI NA:

03.02.16, 13:20h

"Pedeset nijansi Crne"

Od sutra, 04. februara, u naša kina stiže komedija "Pedeset nijansi Crne" ( Fifty Shades of Black). Ne propusite da među prvima pogledate ovu otkačenu komediju, koja će vas zasigurno nasmijati do suza. Bez obzira na to da li ste voljeli Kristijana Greja, gospodina Bleka ćete obožavati! 


 

Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza "Ukleta kuća", "Mrak film" i "Bijele ribe", stiže parodija kakvu do sada niste vidjeli. Spremite se za erotsku komediju "Pedeset nijansi Crne", koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih susreta u igraonici gospodina Bleka. 


 

U ovoj razuzdanoj i otkačenoj komediji, milioner koji je zaluđenik za kontrolom, Kristijan Blek (Marlon Vejans) upoznaje stidljivu studenticu Hanu Stil. Nakon što ga ona intervjuiše za studentske novine, između njih se rađa romansa. Njihova urnebesno nastrana veza će se razvijati, uprkos Kristijanovim spektakularnim nedostacima kao ljubavnika i pretjeranim ludorijama njegove rasističke usvojiteljke majke Kler (Džejn Simur), njegovoj izuzetno obdarenog brata Ilaja (Afion Kroket), te Hanine hiper-seksualne cimerice Katiše (Dženi Zigrino). 


 

Multiplex Cinema City Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, Multiplex Ekran Zenica, Kino Kaleidoskop Tuzla, Bioskop Andrićgrad Višegrad, Kino Theatre Busovača i Kino Kozara Prijedor će od 04. februara prikazivati ovu dugoočekivanu parodiju. Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama navedenih kino dvorana. 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!