PODIJELI NA:

01.02.16, 13:04h

Vannine "Suze na kiši" osvajaju top liste

Prije nepunih desetak dana u radijski eter uplovio je novi Vannin singl "Suze na kiši", koji je svojom premijerom oduševio cijelu regiju. To potvrđuje i prvo mjesto na HR TOP 40 listi ove sedmice, na kojoj se Vanna našla upravo sa ovom pjesmom. 


 

Sama vijest o prvom mjestu na HR TOP 40 Vannu je iznimno obradovala, kao i sama činjenica da je pjesma tako brzo osvojila publiku. 

"Ovo je sjajna vijest i veliki podstrek svima nama koji smo radili na novom singlu. Hvala autoru pjesme Anti Pecotiću, hvala cijeloj ekipi koja je radila na spotu i što drugo da kažem, nego da sam prezadovoljna! Uspješan je to nastavak promoviranja mojih novih singlova, koje ćemo objaviti na sljedećem albumu, kojemu se jako veselim. Nadam se kako će pjesma "Suze na kiši" još dugo biti rado slušana i da će se još dugo zadržati na Top ljestvicama.", izjavila je Vanna.

 

 

Pjevačica koja iza sebe ima sedam albuma, te dva Porina, novu muzičku poslasticu napravila je u saradnji sa još jednim velikanom muzičke scene, sa kojim godinama sarađuje, Antom Pecotićem. Pecotić je autor pjesama, sa kojima je pjevačica postigla najviše uspjeha. Među njima su: "Ispod istog neba", "Daj mi jedan dobar razlog", "Kao da me nema", "Ako je vrijedilo išta", "Ne govori sve na glas". Njihova saradnja traje od njenog prvog samostalnog albuma, 1998. godine. 

 

 

Ante za "Suze na kiši" potpisuje tekst, muziku, aranžman i produkciju, tonski snimatelj je Andrej Lončarić, a redatelj spota je Dino Senčar.

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!