PODIJELI NA:

24.05.15, 19:07h

Provedite nedjeljno veče uz film "Ja sam iz Krajine, zemlje kestena"

"Ja sam iz Krajine, zemlje kestena", treći igrani film bh. reditelja Jasmina Durakovića baziran je na neobjavljenom romanu "Krvavi zalogaj" autora scenarija Mirsada Ćatića Čuperka. 

Ovaj savremeno-historijski film u cjelosti je posvećen bosanskoj Krajini i kroz priču o dvojici braće po mlijeku, koji su zajedno bez očeva rasli, vodi nas kroz svijet isprepletenih krajiških istina, legendi, intriga i dugo skrivanih tajni.

Ljubav, osveta, bijes, inat, ponos, zaguljenost i praštanje su vodilje u labirint sudbine Krajišnika i sve to u čudesnim i nikada dosad, na ovaj način, filmovanih pejsaža tog kraja, a naročito rijeke Une.

---

DEPOZONAPREMIUM je jedina premium You Tube platforma na Balkanu na kojoj možete gledati brojne tv serije i filmove iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije za samo 1.99 $ mjesečno. 
Gledaj i prati u pokretu - DEPO ZONA!

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!