PODIJELI NA:

10.05.15, 14:16h

"Čuda" - Najbolji film Jackie Chana na DEPO TV

 

Vaše digitalno kino DEPO ZONA/TV nudi vam za ovo nedeljno popodne akcionu komediju velike hongkongoške zvijezde Jackie Chana. Za samo 3KM gledajte najbolje svjetske i balkanske filmove i tv serije i to na svim uređajima. Gledaj u pokretu!

 

"Čuda" je ponešto promijenjena verzija  filma "A Pocketful of miracles" iz 1961., te poprilično odudara od uobičajene šprance  filmova Jackie Chana. Akcijske scene su i dalje mnogobrojne i izvedene do savršenstva, no ono što u većini Chanovih filmova nedostaje jest neka suvisla fabula, koja u ovom slučaju postoji.

 


Charlie (Jackie Chan) je mladić sa sela koji stiže u Hong Kong i od siromašne prodavačice kupuje cvijeće. Prodavačica donosi sreću onima koji od nje kupe pa će se Charlieju život potpuno promijeniti. Sasvim slučajno spašava život mafijaškom bossu i brzo napreduje u kriminalnoj družini. Uskoro postane vođa gangstera, koji ga ne prihvaćaju zbog njegove dobroćudnosti, no nakon što pokaže svoje borilačke vještine protiv suparničke bande, Charlie učvršćuje svoju poziciju. Kada sazna da se cvjećarica nalazi u neprilici, odluči joj pomoći i tako mijenja navike bande.

 

Osim što se Chan potrudio da film funkcionira kao drama puna akcije i što je do detalja izradio likove, u kojima su se glumci posve pronašli te nam podarili odlične role, humora ima napretek, koreografija i scene su izvanserijske, a kadrovi su snimani znalački. Sve u svemu, "Čudo" kandidira za možda najbolji film Jackieja Chana.

 

DEPOZONAPREMIUM je jedina premium YouTube platforma na Balkanu na kojoj možete gledati brojne tv serije i filmove svjetske i regionalne produkcije za samo 3 KM mjesečno. Gledaj na svim uređajima (računari, telefoni, tableti i Smart TV).

 

Gledaj u pokretu!


DEPO
KOMENTARI