PODIJELI NA:

02.05.15, 11:52h

Depo Zona od sada i na Windows telefonima!

DEPO ZONA je od sada dostupna i putem mobilne aplikacije za Windows telefone! Sve što treba da uradite je da potražite aplikaciju Depo TV, instalirate je i uživate u brojnim kvalitetnim sadržajima koje vam nudimo putem najboljih online VoD  platformi.  

Na ovome kanalu gledaoci na zahtjev mogu pratiti neke od  najpopularnijih TV serija sa naših područja te brojna filmska ostvarenja, a uskoro će se u ponudi naći i TV serije iz recentne svjetske  produkcije. 

Podsjećamo, DEPO ZONA je od nedavno je dostupna i putem mobilne aplikacije za korisnike Android uređaja, a uskoro će biti dostupna i na iPhoneu & iPadu. Ova jedinstvena aplikacija rezultat je saradnje DEPO ZONE i bh. softverske tvrtke Content.ba.

DEPO ZONA je danas vodeća digitalna platforma za distribuciju sadržaja u BiH i regionu, a kvalitetan prenos sadržaja svojim korisnicima omogućava zahvaljujući saradnji sa više digitalnih servisa i platformi poput YouTubea i Distrify.

Gledanjem filmova i tv sadržaja putem legalnih digtalnih platformi kakva je DEPO ZONA podržavate razvoj domaće filmske i tv produkcije, te publiku širom svijeta pozivamo da izbjegava piratsko i ilegalno gledanje najboljih sadržaja ih BiH i regiona, jer time prave nesagledivu štetu bh. autorima, stvaraocima, producentima i TV kućama. 

Gledaj u pokretu – DEPO ZONA na vašem mobilnom uređaju! U cijelom svijetu!

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!