PODIJELI NA:

09.04.15, 15:16h

DEPO ZONA za cijeli svijet: Gledajte u pokretu najbolje filmove i tv serije iz BiH i Balkana

DEPO ZONA je od sada dostupna i putem mobilne aplikacije za  Android uređaje! Sve što treba da uradite je da na Google Playu potražite aplikaciju Depo TV, instalirate je i uživate u brojnim kvalitetnim sadržajima koje vam nudimo putem najboljih online VoD  platformi.   Na ovome kanalu gledaoci na zahtjev mogu gledati neke od  najpopularnijih TV serija poput “Lud, zbunjen, normalan“, Viza za budućnost“, “Dva smo svijeta različita“, “Foliranti“, “Tata i zetovi“, “Kriza“ te brojna ostvarenja regionalne  kinematografije. Tako će već o naredne sedmice kompletna filmska produkcija najplodnije bh. filmske kuće Refresh, ali i drugih ovdašnjih, naći na DEPO ZONI, pa će publika u BiH, regionu ali i u čitavom svijetu moći pogledati najveće bosanske filmske hitove poput  "Gori vatra“, "Ljeto u zlatnoj dolini“, "Kod amidže Idriza“, "Savršeni krug“, "Kuduz", "Nafaka", "Sevdah za Karima“, "Ja sam iz Krajine, zemlje kestena", "Šangaj“, Čefuri raus!“, "Nebo nad krajolikom“ i mnogi drugi. Također, uskoro će se u ponudi naći najnoviji filmovi svjetske kinematografije te TV serije iz recentne svjetske  produkcije. 


DEPO ZONA je danas vodeća digitalna platforma za distribuciju sadržaja u BiH i regionu, a kvalitetan prenos sadržaja svojim korisnicima omogućava zahvaljujući saradnji sa više digitalnih servisa i platformi poput YouTubea i Distrify.


Važno je napomenuti da gledanjem filmova i tv sadržaja putem legalnih digtalnih platformi kakva je DEPO ZONA podržavate razvoj domaće filmske i tv produkcije, te publiku širom svijeta pozivamo da izbjegava piratsko i ilegalno gledanje najboljih sadržaja ih BiH i regiona, jer time prave nesagledivu štetu bh. autorima, stvaraocima, producentima i TV kućama. 


Mobilne aplikacije za DEPO ZONA uskoro će biti dostupne i na iPhone & iPadu, kao i na Windows Phone uređajima. Ova jedinstvena aplikacija rezultat je saradnje DEPO ZONE i bh. softverske tvrtke Content.ba. 


Gledaj u pokretu – DEPO ZONA na vašem mobilnom uređaju! U cijelom svijetu!



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!