PODIJELI NA:

09.04.15, 10:31h

Nova sezona “Lud, zbunjen, normalan“ od sutra na Depo Zoni!

Depo Zona od sutra donosi nove epizode najpopularnije humorističke serije sa naših prostora “Lud, zbunjen, normalan“!
 
Depo grupacija, u saradnji sa vodećim svjetskim digitalnim video platformama – najvećim pretplatničkim YouTube kanalom na Balkanu DEPOZONAPREMIUM i VoD platformom Distrify, ekskluzivni je digitalni distributer ovog serijala za čitav svijet.
 
Korisnici Distrify platforme prve epizode nove sezone moći će pogledati na zahtjev već od sutra, dok će pretplatnici YouTube kanala DEPOZONAPREMIUM nove ludorije Fazlinovića gledati od subote u HD rezoluciji.
 
Sve dosadašnje sezone kultne serije iz čuvene bosanske škole humora mogli su pratiti pretplatnici YouTube kanala DEPOZONAPREMIUM, a nove epizode avantura Fazlinovića moći će gledati na zahtjev i korisnici naše Distrify platforme. Za sada seriju će moći pratiti pretplatnici naših kanala širom svijeta, izuzev sa prostora BiH i regiona.
 
Depo Zona na ovaj način osigurava legalno gledanje ove popularne TV serije u čitavom svijetu. Također, pozivamo gledaoce da na ovaj način podrže domaću produkciju, a Depo Zona će se svim zakonskim sredstvima boriti protiv nelegalnog i piratskog emitiranja i distribucije ove TV serije.
 
Gledaj i prati u pokretu - Depo Zona!



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!