NOVA ČUDA U DOLINI PIRAMIDA

Otkriven magični rezonantni zvuk koji pozitivno utiče na mozak Bosanaca i ostalih gostiju

Arhiva27.04.13, 11:34h

Inžinjer Goran Samouković iz Beograda otkrio Šumanovu frekvenciju na piramidi Sunca i Mjeseca koja je idealna za umni, mentalni i spirutalni razvoj, tvrdi se u saopćenju za javnost Fondacije Piramide Sunca. Poslušajte sami magičnu melodiju

magični zvuk piramidaU svoju drugu posjetu Fondaciji “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” došao je u aprilu 2013. dipl.ing. elektrotehnike iz Boegrada Goran Samouković sa svojim timom. Tokom nekoliko dana obavili su opsežna mjerenja energetskih fenomena na Bosanskoj piramidi Sunca i Mjeseca, tumulusu u Vratnici i u Podzemnom labirintu Ravne,  tvrdi se u novom saopćenju Fondacije Piramide Sunca.
Koristeći opremu za mjerenje različitih opsega elektromagnetnog zračenja ustanovili su slijedeće: na svim piramidama i u podzemnim tunelima se na većini mjerenih mjesta nalaze niska frekvencije koje bi se mogle pripisati blagotvornijim Šumanovim rezonancama (7,83 Hz), zatim ranije izmjerena frekvencija od 28,4 kHz te jako štetna tehnička zračenja od 50 Hz  i nekoliko GHz koja potiču od dalekovoda.
Šumanova frekvenca je idealna za umni, mentalni i spiritualni razvoj i očigledno je da su graditelji kompleksa piramida izgradili piramidalni kompleks za generiranje i održavanje ove frekvencije. Inžinjer Samouković će detaljne rezultate ispitivanja prezentirati na međunarodnoj konferenciji “Skrivena historija” u septembru u Visokom. Preliminarni rezultati pokazuju magičnu melodiju koju generiraju bosanske piramide i podzemni tuneli i prostorije.
Poslušajtena ovome linku magičnu Melodiju s Bosanske piramide Mjeseca…


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook