DEPO TV/OBN STAR MODEL SHOW

Pobjednik Vedran Pajo spreman za 'Survivor'

Arhiva07.06.10, 17:13h

Nakon dva i pol mjeseca OBN Star Model by Dejana Rosuljaš, u subotu je izabran pobjednik - Vedran Pajo. Najbolji model druge sezone, student iz Herceg Novog je za DEPO TV rekao kako jedva čeka da još danas sjedne u osvojenu Toyotu Yaris i zaputi se kući, gdje ga čeka djevojka ...
vedran pajo

Pripremila: Gorana LONČAREVIĆ

Nakon što je u prvoj sezoni OBN-ovog TV showa 'Star model by Dejana Rosuljaš' pobjedu odnijela Jelena Jugović, u ovoj sezoni bila je sa druge strane - jedan od tri člana žirija. Razlika ove dvije sezone je upravo uvođenje muških konkurenata, što je pred TV ekrane dovelo i muškarce koji imaju afinitete prema ovom životnom stilu i profesiji modela.

Ovogodišnji pobjednik u showe nije došao tražiti srodne duše, iskušavati svoje granice ili se svađati, došao je naučiti što više, jer "želi na sami vrh ovog posla".

Vedran Pajo rođen je 24. avgusta 1986. u Herceg Novom. Košarkom se bavi iz hobija, želi hodati italijanskim pistama, a za učesnike showa se nije pretjerano vezao, jer je "došao u show da napreduje i bude što bolji".

U prošla dva i pol mjeseca, učesnici su pod budnim okom tima OBN-a ispunjavali različite zadatke, poput catwalka, foto shootinga na različite teme, a izlaske u grad su limuzine učinile glamuroznim, kako kaže pobjednik.

- Bilo je divno, ali sam malo umoran i jedva čekam da svoju 'Tojoticu' odvučem u Herceg Novi. Sad sam spreman za bilo koji reality show, jer sam dokazao sebi da mogu dijeliti život sa dosta ljudi, a ostati na svom putu - kaže Vedran Pajo.

Na samom kraju realityja za titulu su se borili Nikolina Nikolić, Sanela Čizmo, Ira Petranović, Sonja Marić, Edin Gurzaković i Vedran Pajo.Dok je glavna nagradu - automobil, rezervisana za pobjednika, ostali učesnici su dobili poklon pakete sponzora showa i izradu profesionalnih book-ova potrebnih za nastavak karijere.

Razgovor s pobjednikom druge sezone OBN Star model showa, Vedranom Pajom, možete pogledati u depo VIDEU.


(DEPO)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook