SARAJEVO MUSIC STAGE

Večeras nastupa Tony Cetinski

Arhiva12.07.12, 11:37h

Nakon pauze u programu Sarajevo Music Stagea, serija koncerata bit će nastavljena večeras, u četvrtak, 12. jula, nastupom poznatog hrvatskog muzičara Tonyja Cetinskog. Ovaj pjevač, koji iza sebe ima veoma uspješnu karijeru, miljenik je sarajevske publike, pred kojom će večeras izvesti svoje najpoznatije hitove

tony cetinskiNakon nastupa Tonyja Cetinskog, Sarajevo Music Stage 2012. će biti nastavljen koncertom Urbana & 4 i Negativea (petak, 13. juli), te Mostar Sevdah Reuniona (subota, 14. juli). Svi koncerti će započinjati tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri, mogu se kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderije i Bosanskom kulturnom centru. Pozivamo sve zainteresirane da ulaznice nabavljaju isključivo na biletarnicama ispred KSC Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

(DEPO PORTAL, BLIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook