BRAK SLAVNOG GLUMCA JE BIO SAMO UGOVOR

Crkva je natjerala Cruisea da se oženi zbog tvrdnji da je gay

Arhiva03.07.12, 18:09h

Za Toma je brak u kojem se rađa dijete bio rehabilitacija njegovog ekscentričnog javnog imidža i konačno utišavanje glasina da je gay. Sada kada je Holmes podnijela zahtjev za razvod, priča se vratila u opticaj

Tom Cruise i Katie Holmes

Od svih tračeva o Tomu Cruiseu, jedan se zadržao najduže – trač da je Cruise prije braka potpisao ugovor s novom suprugom koji ide dalje od standardnog holivudskog ugovora

U 2005, četiri godine nakon što se razveo od glumice Nicole Kidman, tada najveća svjetska filmska zvijezda navodno je prišla nekolicini mladih holivudskih glumica s ponudom petogodišnjeg bračnog ugovora. Među onima kojima je ponuda upućena, navodno su bile Sofia Vergara, Scarlett Johansson i Katie Holmes, koje će kasnije postati Cruiseova treća žena. U zamjenu za udaju s Cruiseom, mlada će glumica dobiti poticaj u karijeri i novac, plus bonus ako rodi dijete.

Za Toma je brak u kojem se rađa dijete bio rehabilitacija njegovog ekscentričnog javnog imidža i konačno utišavanje glasina da je gay. Sada kada je Holmes podnijela zahtjev za razvod, priča se vratila u opticaj. Kako je do urbane legende uopće došlo, prenosi tportal.

'Vjerojatno je ta urbana legenda proizašla iz nerazumijevanja događaja', kaže Tony Ortega, glavni urednik Village Voicea. Ortega potvrđuje da je nekoliko mladih žena prošlo provjeru crkve i da su testirane kao Tomove sljedeće supruge prije nego što je izabrana Katie Holmes. Svaka je morala prije susreta s Cruiseom potpisati višestruke ugovore o neizjašnjavanju, što je navodno standardni postupak u toj crkvi.

Sve do 2004. crkva je tražila slavnom glumcu novu suprugu. Ortega, koji pratili scijentološku crkvu od 1995, kaže da se Cruise nalazi na drugom ili trećem mjestu u zapovjednom lancu.

To potvrđuje i biograf Andrew Morton, autor knjige 'Tom Cruise: Autorizirana biografija'.

(DEPO/BLIN/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook